Szolgáltatások

Bagyinka Tímea vagyok, rekreációs szakoktató, pilates és jóga tanár, az Aviva módszer oktatója és a LoveYourBelly módszer kifejlesztője. 2003 óta tanítok különböző mozgásformákat, 2008-ban nyitottam a pesti és 2014-ben a budai termem.

Szakterületem a hasizmok edzéséhez köthető, ezen belül is a szétnyílt hasizom kialakulásának és kezelésének okait és lehetőségeit kutatom hosszú évek óta. Az órarend szerinti óráim látogathatók minden életszakaszban, gyermekvállalás előtt és után, kismamaként és kisbabával is, mindenki a helyzetének és edzettségének megfelelően kapja a feladatokat a csoportos és a privát órákon egyaránt.

Bármilyen kérdés és kérés esetén keress bizalommal!

Aviva-módszer

Az Aviva-módszer egy 18 gyakorlatból álló mozdulatsor, mellyel elsősorban a genitáliás zóna izmait dolgoztatjuk.
A gyakorlatok segítségével a nők rendezhetik a menstruációjukat, megszüntethetik az azt megelőző, illetve az első napokon fennálló kellemetlen panaszokat, megszüntethetik a változó korral járó kellemetlen tüneteket, illetve késleltethetik annak eljövetelét. Ciszták, miómák sikeresen eltornázhatók, mindenféle műtéti beavatkozás nélkül. Rendeződik a hormonszint, növekszik a fogamzó készség, orvosolható az esetleges ovuláció hiány fennállása és a gyakorlatok segítségével nagy százalékban megszüntethető a meddőség is.

A következő tanfolyam időpontjáról érdeklődni lehet telefonon és e-mail-en, itt.

Pilates

A Pilates az egész testet átdolgoztató mozgásrendszer, mely korra és nemre való tekintet nélkül végezhető.
A torna kiváló gyakorlatokat tartalmaz különféle hát- és gerincpanaszokra, ízületi és reumatikus betegségekre. Fokozza a test rugalmasságát, valamint segít megőrizni, vagy visszaszerezni karcsúságunkat. Bonyolult mozdulatoktól és ugrálásoktól mentes egyszerűen végezhető talajtorna, mely segítségével testünk kiváló kondícióba, tökéletes fizikai és mentális állapotba hozható.

Jóga (Vinyasa flow yoga)

Kortól, nemtől és testalkattól függetlenül mindenkinek szívből ajánlom a jóga gyakorlását, hiszen az órák úgy vannak felépítve, hogy a 60 perc alatt átmozgatjuk, erősítjük és formáljuk testünk minden izmát, megmozgatjuk ízületeinket, és mindezek mellett stimuláljuk egyes belső szerveink működését és megtornáztatjuk érrendszerünket is. Különösen ajánlom még ezeket az órákat a mozgásszegény életmódot folytatóknak, a kötött sporttevékenységet végzőknek, illetve a fizikai és szellemi kifáradással járó munkát végzőknek.

Kismama torna

A kismama jóga kifinomult gyakorlatokkal segít felkészülni a szülésre, fizikailag és mentálisan is felkészíti a nőt arra. A foglalkozásokon lágy, folyamatos mozgásban végzett gyakorlatok segítik a szükséges izmok erősítését és nyújtását, nagy hangsúlyt fektetve a gátizmok védelmére is. A kismama jóga a terhesség utolsó hetéig végezhető.